• comenzi@mixghid.ro
  • +4 0768 501 871

L-V 09:00 - 19:00

+4 0768 501 871

0
Your Cart
No products in the cart.

Termeni si conditii

1. Denumirea partilor
Site-ul mixghid.ro (denumit in continuare „site” este proprietate a SC MIXGHID SRL (denumita in continuare „Administrator”).
„Continut” reprezinta toate informatiile de pe site care pot fi vazute sau accesate de pe un echipament care are conexiune la internet.
„Comanda” reprezinta cererea prin care o persoana, o societate comerciala sau instituatie, solicita livrarea unui anumit produs, executarea unei lucrari sau prestarea unui serviciu.
„Utilizator” reprezinta persoana care acceseaza continutul site-ului.

2. Identiatatea firmei si descrierea serviciilor
Prin intermediului site-ului, Administratorul isi propune sa simplifice procesul de vanzare al materialelor publicitare personalizate (flyere, brosuri, carti de vizita etc.). Datele de identificare ale societatii sunt urmatoarele:
MIXGHID SRL
CUI: 37467626
Reg. Com. J40/6001/2017
Sediul social: Str. Principatele Unite2, vilaH sc2 et1 ap2, Bucuresti.
comenzionline@mixghid.ro

3. Drepturile si obligatiile utilizatorului/cumparatorului
Accesul la serviciile firmei se face prin accesarea siteului public disponibil la adresa www.mixghid.ro. Prin folosirea siteului, utilizatorul/cumparatorul este responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea este raspunzator pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura care ar pute fi aduse siteului, administratorului sau oricarui tert cu care aceasta are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Acest site este adresat persoanelor fizice care au cel putin 18 ani si persoanelor juridice. Posibilitatea de a comanda online este disponibila persoanelor cu domiciliul in Romania, si nu numai.
Utilizatorul/cumparatorul poate copia, transfera si sau utiliza continutul acestui site numai in scopuri personale si numai daca nu intra in conflict cu prevederile legale cuprinse in legislatia din Romania.

4. Drepturile si obligatiile vanzatorului
Administratorul isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care au legatura cu produsele/serviciile prezentate pe site sau cu o comanda lansata de un client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS).
Administratorul isi rezerva dreptul de a selectiona clientii care si-au exprimat anterior dorinta de a primi buletine informative si alerte catre care va trimite notificari, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice client fara nici un angajament ulterior din partea acesteia.

5. Limitarea responsabilitatii firmei
Administratorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-ului, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora. De asemenea, societatea nu ofera garantii directe sau indirecte cum ca serviciul va fi potrivit cerintelor clientului, serviciul va fi neintrerupt sau fara erori de orice fel sau ca produsele sau serviciile obtinute prin intermediul acestui site vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientilor.
Administratorul isi asuma integral responsabilitatea de a realiza / oferi, pe baza de comanda, produsele / serviciile intocmai cum au fost soliciatate de utilizator.
Administratorul NU isi asuma responsabilitatea produselor realizate gresit sau un mod eronat, in urmatoarele situatii:
• Cand fisierele transmise spre a fi printate au fost tehnoredactate gresit de utilizator (date de contact eronate, greseli de ortografie, etc.), si printate ca atare;
• Cand materialele au fost personalizate eronat, iar utilizatorul a transmit Bunul de Tipar catre Administaror exact in formatul in care acestea au fost realizate;
• Cand informatiile plasate pe materialele personalizate au fost transmise eronat de utilizator, prin intermediul formularului de comenzi online sau prin e-mail;
• Cand calitatea imaginilor printate este nesatisfacatoare, iar fisierele transmise de utilizator nu respecta cerintele tehnice recomandate de administrator;
• Cand acuratetea culorilor este nesatisfacatoare, iar utilizatorul a transmis fisierele intr-unul din modelele de culoare care nu respecta cerintele tehnice recomandate de adminitrator.

6. Politica de facturare si plati
Plata se poate face in doua moduri. Ramburs, se poate achita numerar, in momentul in care se face livrarea cartilor de vizita. Pentru comenzile livrate in provincie, se achita suplimentar taxa de ramburs la curier sau prin transfer bancar: se poate opta si pentru plata cu OP. Plata se va realiza, integral in avans, pe baza unei facturi proforme, eliberate imediat dupa confirmarea comenzii. Taxele de transport se achita separat.

7. Modalitati de Livrare

7.1. Livrarea produselor se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa furnizata de Cumparator in momentul realizarii Comenzii.

7.2. Cumparatorul trebuie sa furnizeze in momentul plasarii Comenzii adresele de facturare si livrare reale si corecte.

7.3. Termeni si conditii livrare & Timpii de executie
In cazul in care Vanzatorul si-a dat acordul vis-a-vis de comanda, a confirmat-o, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata in momentul in care exista o confirmare verbala (prin telefon) sau electronica (prin e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator si se comunica acestuia timpii de executie si livrare a produselor.

Termenul estimativ de livrare pentru orice material publicitar pe care il creem este cuprins intre 1 si 10 zile.

In niciun moment, o comanda ce nu este confirmata de catre Vanzator nu va fi considerata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare doar in momentul in care Vanzatorul a confirmat Comanda. Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau prin e-mail. Termenii si conditiile generale de vanzare stau la baza Contractului incheiat.

7.4. MIXGHID S.R.L. va face tot posibilul pentru respectarea termenelor de livrare mentionate Clientului/Cumparatorului prin e-mail sau telefonic. Totusi, nu suntem responsabili de intarzierile de livrare sau pierderile de colete ce au fost provocate de catre un tert sau determinate de o cauza imprevizibila.

7.5. In cazul in care coletul nu a fost receptionat in cadrul termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu firma de curierat cu scopul de a stabili care sunt cauzele ce au dus la aceasta situatie. In situatia in care exista nelamuriri sau precizari privind Termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, contactati-ne prin e-mail sau telefon.

Date de contact: S.C. MIXGHID S.R.L.
Telefon: +40768501871
E-mail: comenzionline@mixghid.ro

8. Garantii
In cazul in care Administratorul nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care Administratorul ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele achitate vor fi rambursate de catre firma in termen de maximum 14 zile calendaristice, conform art. 11 alin. 2 din Legea 130/2000 privind executarea contractelor la distanta.
In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la paragraful de mai sus, Mixghid.ro va informa Clientul prin e-mail si va conveni cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre Mixghid.ro a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare.

9. Retururi si Recalamatii
Materialele realizate la cererea cumparatorului, prin transmiterea comenzii ferme, nu se pot returna, conform art. 10 din Ord. 130/2000.
Orice reclamatie se solutioneaza in maxim 15 zile lucratoare, de la data transmiterii acesteia.

10. Confidentialitate
Administratorul se angajeaza sa protejeze, in conditii de siguranta, datele cu caracter personal furnizate de utilizator/cumparator.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice

11. Modificari
Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului fara a anunta utilizatorii in prealabil.